Wij sparen

Wij sparen lege batterijen, oude gsmtoestellen en lege balpennen!

* batterijWie thuis lege batterijen heeft, mag die altijd meegeven naar school!
Elke volle ton bezorgt ons een aantal spaarpunten bij BEBAT. Bij een voldoende aantal kunnen wij extra speelmateriaal bestellen bij de firma Baert. In het verleden konden we met deze batterijen o.a. onze ballenvager aankopen.

* gsm U kan oude gsm-toestellen binnen brengen!
Hoe meer toestellen we kunnen verzamelen, hoe groter de beloning voor de scholen: voor de geleverde inzet kunnen we immers kiezen uit kwalitatieve tablets, desktops of laptops. In het verleden mochten we hierdoor enkele tables (refurbished) ontvangen.

* balpen Lege balpennen zijn ook nog steeds welkom!
Wij steunen nog altijd het project van mevrouw Cecile Deloof. De balpennen worden tot nieuwe grondstoffen verwerkt voor de uitsusting van scholen in Malawi.

Hartelijk dank, in naam van het milieu, onze leerlingen en het ganse schoolteam.